HlSTORl E DHlMSHME/ Babai Qe Punon 20 Ore Ne Dite Per Femijet , Sepse Ato Nuk…

Kem? h?stor? te ndryshme ne sec?len fam?lje , eshte nje h?stor? dhe rref?m pre’kes I fam?ljes Sarac?, Ku thuhet se baba? punon 20 ore ne d?te duke…

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!